MUĞLA / MENTEŞE - TOKİ Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz İlkokulu

Mrt

Okulumuz Toki Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz Anaokulu'na 06-10 Mart tarihleri arasında gelecek olan kahvaltı menüsü aşağıdaki listede verilmiştir.

Ara

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Okur Gezer Yazar Projesi aralık ayı çalışmasını 2-B sınıf öğretmeni Özlem YILDIRIM ve öğrencileri başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler.
Kitap okumayı zevkli hale getirerek yaptıkları bu çalışmada,drama yeteneklerini kullanıp "Kül Kedisi" masalını önce okuyup sonra canlandırma yaptılar.
Emeklerinize sağlık.

Ara

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün yürüttügü"Genç Nesil İyi Tarımla Bilinçleniyor" projesi kapsamında okulumuz 3.sınıf öğrencileri Yerkesik'te ki kooperatife gittiler.Orada lavanta üretimi ve ürünleri,balcılık ile ilgili bilgilendirildiler.
Öğrencilerimiz daha sonra zeytinliğe giderek zeytin topladılar.En sonunda da topladıkları zeytinleri,zeytin sıkma fabrikasına götürüp sıktırdılar.
Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  görevlilerini,3.sınıf öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi projeye verdikleri destek için tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı haftası kutlamaları yapılıyor.

Öğrencilerimiz ülkemizde yetişen ürünleri öğrenip,yerli malı ürün kullanma yönünde bilgiler edindiler.

Eğlenerek öğrenip keyifli bir gün geçirdiler.

Ara

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü "Genç Nesil İyi Tarımla Bilinçleniyor" projesini okulumuz 3.sınıf öğrencileri ile birlikte gerçekleştirmeye devam ediyorlar.

Öğrencilerimiz Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  görevlilerinden eğitimler aldılar.Daha sonra okul bahçesinden toprak alınarak analiz yapılmak üzere numune alındı.

Ara

Okulumuz 4-B sınıf öğretmeni Cemile KARAMAN ve öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde"Milli Kültür Öğeleri"sergisi düzenlediler.

Ailelerinin desteği ile kültürel öğelerimizi yansıtan,ailelerine ait eşyaları sergilediler.☎️⚱️️

Tebrik ederiz.

Ara

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Okur Gezer Yazar Projesi kasım ayı çalışmasını 4-B sınıf öğretmeni Cemile KARAMAN ve öğrencileri başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler.

Gözlerini kapatıp zihinlerinde canlananları kağıtlara döktüler. Hayallerinde canlananları yazdıkları kağıtları,kendi yaptıkları rengarenk uçurtamalarına takıp gökyüzüne saldılar.

Emeklerinize sağlık.

Ara

MEB Aile Okulu Projesi kapsamında,Aile Eğitimi Formatör öğretmeni,ana sınıfı D şubesi öğretmeni Ebru YILMAZ velilerine belirtilen konularda eğitim verdi.

Eğitime katılan velilerimiz eğitim sonunda sertifika aldılar.

Öğretmenimiz Ebru YILMAZ'a ve eğitime katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

1-7 Aralık haftası Acil Sağlık Hizmetleri haftası olarak kutlanmaktadır.

112 ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri tarafından okulumuz bahçesine Ambulans ve Umke aracı getirilerek öğrencilerimize uygulamalı şekilde bilgiler verildi.

Eğitimler için çok teşekkür ederiz.

Ara

Muğla Türk Kızılay Menteşe Şubesince okulumuz ana sınıfı öğrencilerine Kızılay haftası etkinlikleri kapsamında dayanışmanın,sosyal sorumluluğun ve gönüllüğün önemi anlatıldı.

"İyilik Hareketi" minik yüreklerde yer etti.

Kendilerine bu eğitimler için çok teşekkür ederiz.

Ara

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü "Genç Nesil İyi Tarımla Bilinçleniyor" projesini okulumuz 3.sınıf öğrencileri ile birlikte gerçekleştiriyor.

Öğrencilerimiz iyi tarım uygulamaları hakkında Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  görevlilerinden eğitimler aldilar.Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 2022-2023 Eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplantısı düzenlendi.

Katılımlarından dolayı velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda ikaz alarm tatbikatı yapıldı.

Tatbikatı organize edip başarıyla gerçekleşmesini sağlayan İngilizce Öğretmenimiz Nurcan KOÇ'a çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 2/B sınıfından öğrencimiz Yavuz Selim BOSTAN ,Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Atletizm yarışmalarında 1. olmuştur.

800 m 1. si ve 60 m 1.si olan öğrencimizi ve ailesini tebrik ederiz.

Ekm

MEB'nin izlenmesini tavsiye ettiği filmler arasında yer alan "TAY" çizgi filmine okulumuz 2-C sınıf öğretmeni Neşe YALI ve öğrencileri gittiler.

Keyif dolu anlar geçiren öğrencilerimiz çok eğlendiler.