MUĞLA / MENTEŞE - TOKİ Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz İlkokulu

Şbt

İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında okulumuzu temsil eden 4/A sınıfı öğrencimiz İdil ASLAN 1. olmuştur. Başarısından dolayı öğrencimizi tebrik ederiz.

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem haftası sebebiyle deprem tahliye tatbikatı yapıldı.

Şbt

Ock

3/C  ve 2/A Sınıfı Rafadan Tayfa Hayrimatör Sinema filmine gittiler.

Ock

Okulumuz rehber öğretmeni Hadiye Gözde ARTUN 1.sınıflarla "Rollerimiz ve Sorumluluklarımız" adlı sınıf rehberlik çalışmalarını gerçekleştirilmiştir.

Etkili ve verimli bir çalışma olmuştur.

Ara

Okulumuz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında okulumuz Korkusuz Kahramanlar dergisinin 3.sayısını çıkartmıştır.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Değerler Çınarı proje koordinatörü Bülent ŞAHİN ve öğrencileri "Sorumluluk" temalı "Çevreme Karşı Sorumluluk" resimleri yaptılar.

Çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

Ara

Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla öğrencilerimiz tiyatro izlediler. Sinema oyuncusu Gülnihal DEMİR ve tiyatro oyuncusu Nuri YİĞİT öğrencilerimizi hem eğlendirdi hem bilgilendirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Ara

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Mavi-Yeşil Okullar program sunumu tanıtım gösterisinde okulumuz 4/B sınıfı öğrencilerinden Ömer Ceylan ve Ayşe Ada Karaman “İsraf Avcıları” adlı skeci sergilediler.